NY DACIA DUSTER

EN SUV MED ENESTÅENDE ALSIDIGHED!

Den helt nye Dacia Duster venter utålmodigt på at komme med dig på alle dine eventyr og fremstår som Dacias ikoniske SUV for hele familien. 

2021 New Dacia DUSTER (1)
2021 New Dacia DUSTER
2021 New Dacia DUSTER (2)
2021 New Dacia DUSTER (3)
2021 New Dacia DUSTER (4)
2021 New Dacia DUSTER (5)
IMG 7007
IMG 7019

Dacia Duster er et regulært hit. Siden introduktionen tilbage i marts 2010 er der to millioner mennesker, der har købt den højbenede SUV. Herhjemme var vi lidt længere fremme før vi fik Dacia Duster på programmet, men i dag har over 7400 danskere en Duster.

For et par år siden kom 2. generation af den populære 4X4, og nu er det tid til et facelift af de mere moderate. Blandt de største nyheder er, at man nu kan få Duster med den effektive EDC- gearkasse – noget mange kunder har efterspurgt i lang tid. Denne er koblet til en 150 hk TCe motor.

Dacia Duster får et facelift og ny gearkasse i et facelift, der også byder på teknologiske nyskabelser og endnu mere komfort i kabinen. Men prisen rokkes der ikke ved.

Hos Auto Lindvang tilbyder vi udover attraktiv finansiering også en service & reparationsaftale. Du er velkommen til at kontakte os for ydeligere dialog om et uforpligtende tilbud. 

Vi kan naturligvis også tilbyde Dacia Duster til privatleasing - Kontakt vores salgsafdelinger i Aabenraa & Sønderborg for et konkret tilbud. 

Tilbehør til din Dacia Duster

Kontakt os for en uforpligtende dialog om en Dacia Duster

Aabenraa

Andreas Dall

Sælger - Dacia

Sønderborg

Mathias Pedersen

Salgstrainee - Dacia

På udkig efter en brugt Dacia?