Volvo C40 Recharge - Nu hos Auto Lindvang

10 januar 2022

VOLVO C40 RECHARGE - OPLEV DEN HOS AUTO LINDVANG

Vi er glade for endelig at kunne vise den nye fuldelektriske Volvo C40 Recharge frem.

Om Volvo C40 - ny fuldelektrisk Volvo C40 Recharge

Google infotainment-system og trådløse softwareopdateringer

C40 Recharge skiller sig designmæssigt ud med et markant bagparti i perfekt harmoni med den nederste taglinje. Samtidig introducerer designet af det nye forparti en ny front for fremtidige elektriske Volvoer, som omfatter forlygter med den nyeste pixelteknologi.

Indvendigt byder C40 Recharge på en høj sædeposition, som de de fleste Volvo-ejere kender og foretrækker. Bilen kan fås i en række farver og interiører, der er unikke for modellen. Det er også den første Volvo-model helt uden læder.

Ligesom XC40 Recharge leveres C40 Recharge med et af de bedste infotainment-systemer på markedet, udviklet i fællesskab med Google og baseret på Android-styresystemet. Det giver brugerne adgang til integrerede Google-apps og -tjenester - såsom Google Maps, Google Assistant og Google Play Butik*.

Ubegrænset data muliggør uovertrufne opkoblingsmuligheder, og da C40 Recharge byder på trådløs softwareopdatering gennem luften bliver bilen forbedret løbende, selv efter at den har forladt fabrikken.

Fremdriften leveres af to elmotorer - en på for- og en på bagakslen - og drives af et 78 kWh batteri, der kan hurtig-oplades til 80 procent på cirka 40 minutter*. Dette giver en estimeret rækkevidde på omkring 420 km*, som forventes at blive forbedret over tid via trådløse softwareopdateringer.