Den 100% elektriske Volvo XC40 Recharge er landet hos Auto Lindvang

19 juli 2021

Den 100% elektriske Volvo XC40 Recharge er landet hos Auto Lindvang

Den nye 100% elektriske Volvo XC40 Recharge er nu mulig at se, og prøve hos Auto Lindvang i Aabenraa.

Google Infotainment System

XC40 Recharge Twin leveres med et af de bedste infotainment-systemer på markedet, udviklet i fællesskab med Google og baseret på Android-styresystemet. Det giver brugerne adgang til integrerede Google-apps og -tjenester - såsom Google Maps, Google Assistant og Google Play Butik. Volvo Car Group er den første virksomhed, der går sammen med Google for at skabe et integreret infotainment-system baseret på Android, hvor tjenester og applikationer fra Google er integreret i bilen. Den fuldelelektriske XC40 Recharge Twin er den første Volvo-model, der bliver leveret med systemet.

Rækkevidde på op til 418 kilometer

Den fuldelektriske XC40 Recharge Twin lanceres med mange af de funktioner, som danske elbilkunder efterspørger i dag. Bilen har to motorer, en foran og en bag, og leveres med AWD (firehjulstræk) som standard. Batteriet i XC40 Recharge Twin er 78kWh med en estimeret rækkevidde på 418 kilometer (WLTP normen). XC40 leveres med mulighed for AC-opladning op til 11 kW og DC-opladning op til 150 kW som standard. Med en hurtigoplader kan batteriet oplades til 80 procent kapacitet på cirka 40 minutter. De to motorer giver en samlet effekt på 408 hestekræfter og et drejningsmoment på 660Nm. Bilen går fra 0 - 100 på 4,9 sekunder

Højt udstyrsniveau

XC40 Recharge Twin lanceres i to udstyrsniveauer, Plus og Pro. Begge udstyrsniveauer er spækket med godt udstyr inklusiv Volvos kendte sikkerhedsudstyr, klimaanlæg, varmepumpe, LED forlygter, 19” letmetalfælge og eljusterbart førersæde. XC40 Recharge Twin kan eftermonteres med anhængertræk og kan trække op til 1500 kg med bremser.

XC40 Recharge Twin har en vejledende startpris fra 445.000 DKK – inkl. levering. Priser findes i bilkonfiguratoren på volvocars.dk eller kontakt os. 

Kontakt Frank for ydeligere info og dialog.

Frank Kildegaard

Sælger - Volvo