Vi søger en eftermarkedselev til vores afdeling i Sønderborg

04 januar 2022

Til vores afdeling i Sønderborg, hvor vi sælger Dacia og Renault, samt servicerer Renault, Dacia, Volvo og Polestar, søger vi en positiv og frisk eftermarkedselev.

Uddannelsen som eftermarkedselev med Auto som speciale tager to år og du kommer grundigt rundt i vores eftermarkeds forretning. Indkøb og salg af reservedele, lagerstyring, forplukning af ordrer, fakturering, indskrivning og afgivelse af tilbud er en del af opgaverne.

Ud over, at vi sørger for at du får de rette kompetencer i vores hus, så kommer du også på et skoleforløb på Business College Syd i Mommark.

Vi gør hver dag vores bedste for, at vores kunder er yderst tilfredse med de ydelser de køber ved os. Derfor er det meget vigtigt, at du har de rette egenskaber til at kunne udfylde stillingen. Du skal være positiv, frisk, smilende og være i stand at bevare overblikket og det gode humør, også når det går stærkt.
Yderligere forventer vi, at du er fleksibel og har gode samarbejdsevner.

Du skal have en af følgende grundlæggende uddannelser: EUD, EUX eller HHX
Du skal have kørekort (B)

Vi tilbyder dig en alsidig og spændende uddannelse, som vil give dig et godt afsæt, hvis du ønsker at gøre karriere i bilbranchen.

Naturligvis kommer du til at arbejde i et trygt og godt arbejdsmiljø, hvor vi respekterer hinanden.

Send os en ansøgning til vores ansvarlige på eftermarkedet, Jacob Sigsgaard på mail: jacob.sigsgaard@lindvang.dk
Har du spørgsmål til stillingen, så må du meget gerne ringe til Jacob på telefon 7442 5155.