NY Dacia Duster

Den nye Dacia Duster
Flottere, mere robust, mere Duster end nogensinde!

Den nye Dacia Duster har det som kræves, uanset om du elsker at suse afsted på nylagt, støjsvag asfalt eller hellere begiver dig ud på ujævne skovveje.

Med sin markante frihøjde (210 mm), sit robuste chassis og firhjulstræk (ekstraudstyr), sidder du bag rattet i en tryg og sikker SUV. Uendelige muligheder venter. Sig farvel til de triste veje du har kørt på tusind gange før. Prøv at forlade de kendte veje og giv dig ud på nye eventyr.

Den nye Dacia Duster giver dig alt, hvad du behøver. Mulighederne i den rummelige kabine gør at du kan indrette din bil så at den passer præcis til dine behov og interesser. Og den nye Dacia Duster tilbyder desuden flere praktiske opbevaringsrum i kabinen, som gør køreturen mere behagelig. Den nye Dacia Duster findes i både en 4x2- og en 4x4-udgave. Og ønsker du automatgear så findes dette også (til 4x2 diesel).

Med den nye Dacia Duster får du en moderne og robust bil som med garanti tiltrækker sig opmærksomhed. Den nye Dacia Duster er udstyret med pålidelig og velafprøvet teknik fra Renault. Med den attraktive pris er dette en crossover, der er værd at interessere sig for. Vælger du en ny Dacia Duster behøver du ikke at bruge alle dine penge på din bil. Pengene du sparer kan du bruge på den rejse du drømmer om, eller lave nogle aktiviteter som du ellers ikke har kunnet gøre.

Rummelig og komfortabel

Kabinen i den nye Dacia Duster er rummelig og komfortabel. I den praktiske kabine er der plads til fem passagerer og samtidig adgang til bagagerum på op til 445 dm3. Eftersom alle i familien har forskellige ønsker, har vi koncentreret udstyret i den nye Dacia Duster om det vigtigste – uden unødig overflod.

Nedfældeligt bagsæde

Bagsædet kan nedfældes 1/3–2/3* og foruden et stort bagagerum findes der desuden flere små og smarte opbevaringsrum i dørerne, på ryggen af fører- og passagersædet, ved passagersædet* og i instrumentpanelet.

* Afhængig af version

Media Nav

Vælg på den nye Dacia Duster f.eks. ekstraudstyret MEDIA NAV (kan være standardudstyr afhængig af version). Spil din favoritmusik via mobilen, find nemt vej ved hjælp af navigationssystemet, eller benyt 4x4-skærmen for at aflæse terrænets hældninger (kun ved firehjulstræk).

Udstyr og priser

Den nye Dacia Dyster fåes i forskellige udstyrs varianter, Access, Essential, Comfort og Prestige. Du kan læse mere om de enkelte udstyrsvarianter og priser på Dacia's hjemmeside.

Priser fra 148.980,-kr inkl. leveringsomkostninger. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Auto Lindvang i Aabenraa og Sønderborg.