Ny Renault Kadjar

Den nye Renault KADJAR er fuldstændig gendesignet og har et mere selvsikkert udvendigt design, såvel som optimeret komfort og kvalitet inde i bilen.

LED-lygter, hajfinne antenne, støbt kølergitter, solide kofangere og 19-tommer letmetalfælge tiltrækker øjeblikkeligt opmærksomhed.

Om bord i SUV´en giver kvaliteten af detaljer et raffineret udtryk og finish. Den brugervenlige nye Renault KADJAR har en ny midterkonsol i nyt design, med en 7-tommer skærm i landskabsformat.

 

Oplev et dagligt adrenalinkick!

Stærke motorer, firehjulstræk og tiltrækkende design... Ny Renault KADJAR tilbyder den perfekte balance mellem ydeevne, effektivitet og kørsel i hverdagen.

Takket være sin frihøjde over vejen og tre transmissionsmåder – 4WD, 2WD med Extended Grip og 2WD – lader ny Renault KADJAR dig udforske nye horisonter.

Når du bruger økokørsel, hjælper den terrængående SUV dig med at optimere dit brændstofforbrug.

Nyd køreturen

Nye optimerede sæder med justerbar sædelængde giver en ny komfortabel oplevelse. Med aircondition foran og bagi, sammenfoldelig sædebænk samt smart opbevaring sædebænk giver den nye Renault KADJAR en optimeret komfort.

Den nye Renault KADJAR tilpasser sig efter din livsstil med faciliteter, der fokusere på komfort.

Den er udstyret med den seneste teknologi, som bl.a. indeholder Bose-lydsystem, Easy Park Assist og R-LINK 2, for ikke at glemme Renault EASY CONNECT-tjenester, som giver dig mulighed for at forbinde din smartphone med bilen på en hel ny måde.


Kør med ro i sindet

Ny Renault KADJAR er udstyret med innovative sikkerhedsfunktioner som f.eks. aktivt nødbremsesystem, som advarer dig, når der detekteres en risiko for kollision.

Hvad angår den passive sikkerhed, giver SUV’en maksimal beskyttelse for alle passagerer og fodgængere.

Ny Renault KADJAR hjælper dig hvert eneste øjeblik, hvad enten det er over lange afstande på motorvejen eller under vanskelige manøvreringer på en snæver parkeringsplads ved at kombinere informationer fra sensorer og kameraer.