Ny Renault Master – en del af en populær europæisk familie

En moden Master - Europas mest populære varebil

I den nye Renault Master ser vi masser af innovative løsninger, der gør hverdagen nemmere for de krævende brugere. Det er mange års stabile skuldre som Master bygger på, men det virker som om den nye Master formår at forny, hvor det betyder noget men også bevare den solide dna, der har givet modellen det gode ry overalt. Snuden er højere pga. de nye motorer og kabinen er lækker med et højt kvalitetsindtryk. Komforten er på personbilsniveau og generelt føles Master og Trafic anno 2019 robuste og moderne på samme tid.

Under hjelmen finder vi nye motorer med ydelser op til 180 hk, 400 NM og naturligvis som Euro6D TEMP standarder. Nye motorer betyder mere moment, flere km pr. liter og generelt støjsvage og effektiv ydelse – faktisk kan der spares op til 10 % på brændstoffet med de nye motorer. Der er naturligvis moderne ADAS sikkerhedssystemer og full LED lys blandt mange andre teknologiske opdateringer.

I den opdaterede Renault Trafic er elementerne stort set de samme. Nye motorer, nyt moderne interiør og mulighed for automatgear – kaldet EDC. Det har været efterspurgt længe og generelt føles Trafic som en frisk pakke fuld af gode løsninger. Ny Trafic rammer også Danmark i sommeren 2019 og det forventes at den bliver mindst lige så populær som den nuværende. Der er stadig 10 forskellige chassisvarianter at vælge imellem.

I 2020 ser vi også en ny Kangoo, men til præsentationen i Technocentre, der er Renaults udviklingscenter, blev også et Kangoo Z.E. Koncept præsenteret. Et koncept der giver et kraftigt fingerpeg om hvor Europas mest solgte mindre varebil er på vej hen. Faktisk blev der i 2018 solgt 152.853 stk. Kangoo og i alt 368.451 stk. af de tre ovennævnte varebiler. Det giver Renault en førerposition for 20 år i træk i et konstant stigende marked. Det forventes da også at øge produktionen af Master og Trafic i kommende år og dermed udbygge positionen. Udover Kangoo Z.E. er det også muligt at købe Master som EV med 57 Kw motor – og allerede i 2020 vil Trafic kunne købes som PHEV model.