Ny Renault ZOE

Med en rækkevidde på op til 385 km

Bybilen, der gør dit hverdagsliv elektrisk

Et moderne og dynamisk design, muskuløse og friske kurver... Den helt Nye ZOE understreger sin personlighed og forbedrer din hverdag. Hejs el-flaget med stolthed!

EASY LINK-multimediesystem

Tilslut nemt din smartphone og få hele din multimedieverden forbedret med funktioner, der er specifikke for elbilen fra din 10” digitale førerskærm og 9.3” EASY LINK multimedieskærm.

Genbrugsmaterialer

Nu har den helt Nye ZOE betræk af 100% genbrugsstof. Midterpanelet på instrumentbrættet har den samme beklædning for at skabe en varm og komfortabel atmosfære.

Rækkevidde på op til 385 km (WLTP*)

Med en kapacitet på 52-kWh giver batteriet i den helt Nye ZOE dig mulighed for at køre op til 385 km (WLTP*) - Beregn din rækkevidde her!

Den mest alsidige bybil, hvad angår opladning

Du kan oplade din helt Nye ZOE hvor som helst og når som helst, hvad enten du er hjemme, i byen, i supermarkedet eller langs motorvejen.

 • Wallbox (11 kW): en rækkevidde på over 300 km på 4 timer 30 minutter**
 • Offentlig ladestation (11 kW): en rækkevidde på 120 km på 2h**
 • Offentlig ladestation (22 kW): en rækkevidde på 120 km på 1 time**
 • Hurtig DC-ladestation (50 kW): en rækkevidde på op til 150 km på 30 minutter**

Vores online-tjenester gør det nemmere for dig at køre af sted

Med den helt Nye ZOE, har du ved hjælp af EASY LINK-multimediesystemet, adgang til mange online-tjenester om bord eller på afstand med MY Renault-app'en. Med disse tjenester kan du forvarme din helt nye ZOE's kabine eller planlægge dine opladninger og ruter.

Fjernbetjen din helt Nye ZOE med MY Renault!

Download MY Renault-app'en gratis og drag fordel af en række gratis online-tjenester i 3 år:

 • Lokalisering af bil med din MY Renault-app; 
 • Visning af rækkevidde og tilgængelige ladestationer i nærheden af dit bestemmelsessted;
 • Smart kørselsplanlægger, som angiver de mest egnede ladestandere og den samlede køretid inklusiv tid for opladning. Ruten bliver sendt til din bil med et enkelt klik;
 • Rute for sidste kilometer*: Hvis dit bestemmelsessted befinder sig et sted hvor du ikke må køre i bil, vil MY Renault på din telefon tage over. Når du er parkeret, kan du starte din navigation på din smartphone og lade den guide dig til dit endelige bestemmelsessted;
 • Se  opladningsstatus for batteriet og resterende rækkevidde i realtid;
 • Programmer opladning på tidspunkter med lav takst;
 • Aktiver eller programmer aircondition eller varme for at have en kabine med en ideel temperatur, når du kører af sted.

Skal du prøve en tur? Book allerede nu en prøvetur hos Auto Lindvang i Aabenraa eller Sønderborg. 

 WLTP-rækkevidde (Worldwide Harmonized Light vehicles Test Procedure, blandet cyklus: 57% bykørsel, 25% forstadskørsel, 18% kørsel på lande- og motorvej), for ZOE Zen-versionen udstyret med 16" fælge.

 ** De nævnte værdier her for varighed og afstand er beregnet ud fra resultater opnået med den helt nye ZOE under WLTP-testmetoder, som tager sigte på at svare til de faktiske forhold for brug af bilen. De tager dog ikke hensyn til type kørsel efter opladning. Opladningstiden og den tilbagelagte rækkevidde afhænger også af temperatur, slid af batteri, effekt-output, kørestil og opladningsniveau.