Åbent hus

lørdag den 14. og søndag den 15. januar kl. 11-16.

Lørdag den 14. Januar holder Citroën åbent hus med en attraktive kampagne priser på blandt andet C1, den nye C3 og C4 Cactus. Søndag holder vi åbent hus for alle mærker. 

Vi er overbeviste om at vi har drømmebilen fra Citroën, Dacia, Renault eller Volvo stående, og det koster ikke noget at kigge. Så kig ind og se nyhederne.

Du kan til nytårskur blandt andet opleve: 

Ny Citroën C3 - Oplev den nye Citroën C3 og oplev, hvorfor den er i finalen til titlen som ”Car of the Year 2017”. Det sprælske look er kombineret med superøkonomiske motorer og imponerende rummelighed. Du får fire brede døre, stor kabine, et bagagerum på 300 liter og en køreoplevelse som i en meget større bil. Vi glæder os til at vise den nye Citroën C3 frem for dig i Aabenraa & Sønderborg.
Den nye Citroën C3 Puretech 82 ink. Feel+ udstyrspakke fåes fra 139.990,-kr* 

Dacia Duster - Den nye Duster Black Shadow er lidt ud over det sædvanlige og proppet med udstyr. Den har lækre sorte designelementer som sorte 16’’ alufælge, sortskinnende kølergrill og sidespejlkapper, mørktonede ruder samt sorte B- og C-stolper. Og ydermere multimedienavigation MediaNav, parkingssensor, læderrat, fartpilot og parkeringssensor bag. Men skynd dig. Black Shadow fås kun i en begrænset periode, så skynd dig ind og prøv en tur i Aabenraa eller Sønderborg
Priser fra 195.452,-kr* (Dacia Duster fåes fra 139.990,-kr)


Renault CAPTUR Arctic
 - Den populære Renault CAPTUR i den super cool og meget veludstyrede version – Renault CAPTUR Arctic. Inkluderet i prisen er en lang liste af eksklusivt udstyr såsom 17" alufælge, ekstratonede sideruder bag, den unikke metallak hvid "Nacré" + taget i sort "Étoilé", samt R-Link Multimediesystem. 
Denne version er kun fremstillet i 100 eksemplarer og er dermed helt sin egen, så skynd dig ind til Auto Lindvang i Aabenraa eller Sønderborg og oplev Renault CAPTUR i en ekstra cool udgave.
Pris fra 199.900,-kr* (Renault CAPTUR fåes fra 159.900.-kr)


Volvo V90
- Den elegante Volvo V90 kombinerer udsøgte, naturlige materialer med sofistikeret, intuitiv teknologi. Sæderne er designet til at give mere plads - den samme følelse af åbenhed, du får inde i et svensk hjem. Dette er skandinavisk luksus - omdefineret. Vi glæder os til at vise dig V90 og de andre biler fra Volvo i vores udstilling i Aabenraa.
Priser fra 585.000,-kr* (Beskatning fra 480.003,-kr)

Priser er ekskl. lev. omk. og nogle særlige kampagne priser med udstyrspakker. Kontakt os gerne for spørgsmål.

Se også de mange andre spændende modeller fra Citroën, Dacia, renault & Volvo i vores udstilling i Aabenraa & Sønderborg.