Renault hybridbiler

I en verden i fuld udvikling har Renault skabt et svar på din brede vifte af behov: E-TECH-modelprogrammet.

Opdag Renaults hybridbiler og genopladelige hybridbiler og nyd en ny køreoplevelse, samtidig med at du sparer brændstof. Tag det første skridt mod fremtiden!

Vi kan nu i vores udstillinger i Aabenraa og Sønderborg vise den nye Renault CLIO E-TECH Hybrid, Renault CAPTUR Plug-in-Hybrid samt MEGANE Sport Tourer E-TECH PLUG-IN HYBRID frem. 

Renault Captur PHEV – en af årets mest ventede biler

Selve bilerne blev allerede præsenteret tilbage i januar i Bruxelles – men det er værd at stille skarpt på en af tidens mest moderne familiebiler. Captur Plug-in-hybrid er præcis hvad en moderne bil skal være. Til de første og måske fleste km kan der køres udelukkende via el da Captur PHEV kører med et batteri på 9,8 kWh (400 V), der gør det muligt at køre 100 % på el i op til 65 km. Dvs. de allerfleste kan køre rigtig grønt det meste af tiden – hvis de husker at oplade bilen! Captur´s ret store batterikapacitet kombineret med at energien fra bremserne oplader batteriet direkte, gør rækkevidden rigtig brugbar – og bilen kan faktisk køre 135 km/t kun på batteriet, så motorvej er også relevant.

Teknikken fungerer ved at den normale forbrændingsmotor er koblet sammen med to elmotorer, der hele tiden optimerer kørslen. Bilen starter på el hver gang, og der er masser af kraft på i alt 160 HK fra benzinmotoren kombineret med elmotorens styrke. Udover en miljøvenlig teknologi er Captur også udstyret med en Direct Drive Transmission – på dansk en gearkasse uden kobling – der gør kørslen endnu mere flydende og komfortabel. Og skal vi lige have CO2 udslippet med ligger det på blot 33 gram pr. km (WLTP 1), hvilket også omregnes til 66,67 km/l (WLTP).

Intens udstyret der blandt andet indeholder 10” førerskærm og 9,3” navigation skærm kaldet Easy Link, er i øvrigt fyldt med praktiske detaljer og god plads.
Til bagsædet er der fx friskluftdyser og dobbelt USB-stik med meget mere.
Alt i alt er Captur PHEV den rigtige bil til de kunder, der ønsker topmoderne teknik, en grøn kørestil og masser af praktik pakket ind i et skarpt design.

Med tilgangen af E-Tech på det danske marked sker endnu et teknologisk løft og et tilbud til brugerne af moderne biler om at være så miljøvenlige som muligt.

Tag med vores sælger, Andreas en tur med i den nye CLIO E-TECH