Polestar Service

Book service til din Polestar hos Auto Lindvang i Aabenraa & Sønderborg

Garanteret tryghed

Vores servicepersonale i Aabenraa og Sønderborg kender Polestar bilerne ud og ind og sætter stor ære i at vedligeholde og sikre bilens høje sikkerhedsniveau og funktioner, så du som ejer har ro i sindet. Der bruges naturligvis kun originale Polestar-dele, så du kan nyde mange års pure, progressive performance.

Planlagt serviceeftersyn

Alle Polestar 2 kommer med gratis serviceeftersyn de første tre år efter købet, eller op til 50.000 km, alt efter hvad, der kommer først. Ejere af en Polestar 1 kan tilkøbe en ekstra servicekontrakt på tre planlagte serviceeftersyn. Polestar Genuine Service dækker tjek af (sikkerheds-)udstyr, inklusive arbejdstimer, reservedele, software, rengøring samt afhentning og levering, lige som det passer dig. - Læs mere på Polestars hjemmeside.

Fremtidens problemer, løst i dag

Forudsigende vedligehold giver Polestar mulighed for at opdage potentielle problemer og rette dem, inden de opstår. Hvis du vælger at aktivere funktionen, kan din bil sende information om sin tilstand og ydeevne til os. Vi bruger din data til at fjerndiagnosticere potentielle problemer, så vi kan give dig besked, hvis det er nødvendigt at servicere din bil. Hvis du foretrækker ikke at dele din information med os, tjekker vi bare din bil igennem ved de regulære serviceeftersyn.

Du kan nedenfor booke en tid til din Polestar på vores værksted i Aabenraa & Sønderborg. 

Udfyld formularen og foretag din servicebooking.

Vi kontakter dig for at bekræfte din booking

Udfyld gerne info omkring service, evt. hjulskifte, repration, fejl eller andet vi kan hjælpe med i forbindelse med dit værkstedsbesøg.