Renault 4+ hos Auto Lindvang

Det er vel helt naturligt, at bruge lidt mindre på en lidt ældre bil!

Hos Renault introducerer vi nu et helt nyt service til dig, der har en bil på +5 år.
Selve servicet er mere enkelt og perfekt tilpasset en lidt ældre bil.
Den mest markante forskel for dig som bilejer er, at servicet er betydelig billigere.

Service 4+ er prissat meget lavt, så du ikke behøver at lede efter et bedre tilbud. Det er jo hele ideen med det autoriserede Renault værksted, at vi skal kunne hjælpe dig med alt vedrørende din Renault uanset bilens alder – og til konkurrencedygtige priser. Skulle du mod forventning, finde en lavere pris på en tilsvarende service, kan du være helt sikker på, at vi matcher prisen.

Kun Renault Originaldele

Alle dele og materialer, der udskiftes og benyttes til Service 4+ er udelukkende Renault Originaldele. Du kan således være 100% sikker på, at din Renault er serviceret efter forskrifterne fra Renault

100% tryg. Gratis vejhjælp

Med Service 4+ på et autoriseret Renault værksted kan du føle dig 100% tryg. Du får tilmed gratis vejhjælp i hele Danmark i de næste 12 måneder

Stempel i servicehæftet

Når du på et tidspunkt skal skifte din Renault ud, vil din bil have en højere værdi, såfremt dit servicehæfte er fyldt ud med Renault stempler. Et Service 4+ eftersyn giver lige som andre Renault serviceeftersyn et stempel i servicehæftet.

Du kan også læse mere om Renault 4+ lige her.

*Kampagnen gælder på autoriserede Renault værksteder. Kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud. Priserne er vejledende.  
Auto Lindvang har ret til at fastsætte egen pris.