Volvo Personal Service

Book service hos Auto Lindvang i Aabenraa & Sønderborg

Vores værksted er klar

Du finder i Aabenraa og Sønderborg yderst veluddannede teknikere, der tager sig godt og professionelt af din personbil eller varevogn.
Auto Lindvang A/S garanterer, at service og reparationer udføres efter producentens forskrifter og at de anvendte reservedele lever op til producentens krav til kvalitet.

Auto Lindvang er en del af Volvo Personal Service - VPS

Volvo er først i den automotive verden med en helt ny tilgang til, hvordan service og reparation udføres på værkstedet.

Resultatet er en bedre og mere effektiv service for kunderne. Auto Lindvang, Aabenraa er den første Volvoforhandler i Danmark til at introducere dette.
Svenske iværksættere og pionerer som IKEA, Skype og Spotify har en historie for at udvikle innovationer, som ændrer måden at gøre ting på. Nu er det Volvo Cars tur til at omdefinere et område - service og reparation af biler.
Forskellige brancher har gennemgået store ændringer i løbet af de seneste årtier, mens aktiviteterne i autoværksteder stort set stadig er baseret på arbejdsgange fra 1950´erne Volvo Cars 'nye koncept er baseret på Lean metoder med henblik på at øge effektiviteten og eliminere fejl.
Med den nye måde at arbejde på, vil Volvo-værkstedet være i stand til at reducere tidsforbruget væsentligt, hvilket også vil føre til mere tilfredse kunder. "Alt hvad vi gør hos Volvo fokuserer på at gøre tingene lettere for kunden, og vi bygger både vores biler og vores service omkring mennesker og deres behov", siger direktør Torben Lindvang.

Med Volvo Personal Service, leverer vi, hvad kunderne ønsker, når de ønsker det.
" Alle kunder får deres egen Personlige Service Tekniker, der er dedikeret til dem og deres bil. Samtidig arbejder teknikerne i team – ligesom det kendes fra motorsport.
På denne måde kan arbejdet gøres mere effektivt og korrekt fra starten, da rutiner og kvalitetskontrol er indbygget i procedurerne.
Kunderne sparer besværet med at køre frem og tilbage mellem værksted og f.eks. arbejde, og kan, mens service finder sted, vente og slappe af i behagelige omgivelser, få en kop kaffe, læse, gå online med deres bærbare computer, se på biler, eller få en bilsnak med Auto Lindvangs personale. "Vi ved, at dette er, hvad der er vigtigst for vores kunder.
De ønsker deres problemer løst uden besvær, og de vil have det gjort på kort tid", siger Torben Lindvang.

Du kan nedenfor booke en tid til din Volvo på vores værksted i Aabenraa & Sønderborg. 

Udfyld formularen og foretag din servicebooking.

Vi kontakter dig for at bekræfte din booking

Udfyld gerne info omkring service, evt. hjulskifte, repration, fejl eller andet vi kan hjælpe med i forbindelse med dit besøg.

Mød vores Volvo Personal Service team i Aabenraa

Mød vores Volvo Personal Service team i Sønderborg